Zeilersbitter/Silersbitter, nieuw relatiegeschenk voor zeiler(smarkt)


GROU, 20081111 -- Onder de naam Zeilersbitter en Silersbitter heeft ondernemer Bart Waldram uit Grou, een nieuw merk kruidenbitter voor zeilers op de markt gebracht. Met de slogan "Zachte bitter, bij sterke verhalen", worden twee doelgroepen bedient, namelijk de zakelijke markt en de zeilbooteigenaren zelf. De verschillende formaten kruiken en geschenkdozen, kunnen worden voorzien van een eigen tekst, logo en/of foto. Om de kruidenbitter te schenken, zijn er stenen drinknapjes en fgeltsjes, glaasjes met houten voet, in het assortiment opgenomen.

Voor de zakelijke markt wordt het op maat aangeboden als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij zeilevenementen als Sktsjesilen, op watersportbeurzen, doop van nieuwe jachten, bij charterzeiltochten en opleidingen in combinatie met zeilen. De kruiken en geschenkdozen kunnen worden voorzien van logo, tekst en/of foto.

Voor de zeilbooteigenaar, kan de kruik bijvoorbeeld worden voorzien van een foto van het schip of schipper en schenk je aan boord je "eigen" Zeilersbitter of Silersbitter naar keus. Ook leuk om het vrienden met een zeilboot cadeau te geven.

Zeilersbitter en/of Silersbitter is te bestellen via de website www.zeilersbitter.nl of www.silersbitter.nl. De bestellingen worden door heel Nederland verzorgd door Mitra Slijterij en Wijnhandel Piet Dorenbosch in Grou. In deze Mitra vestiging is het gehele assortiment aanwezig en kan de bestelling ook worden afgehaald.


Deel: ' Zeilersbitter/Silersbitter, nieuw relatiegeschenk voor zeiler(smarkt) '
Lees ook