Utrechtse Likorette Lijn 'Rondje Utrecht' uitgebracht


UTRECHT, 20151027 -- Na de succesvolle eenmalige uitgave van de ‘Bicyclette Likorette’ hebben ‘De Zes Vaatjes’ en ‘Guillaume’s Fijn Proeverij’ nu een Likorette lijn ‘Rondje Utrecht’ uitgebracht. Zes verschillende kruiken zijn gevuld met een smaken die allemaal gekoppeld zijn aan gebouwen, gebeurtenissen, personen en begrippen die met de stad Utrecht te maken hebben.

Deze smaaksensaties worden uitgebracht in een witte 35 cl. kruik met rode dop om de stadskleuren van de Domstad te benadrukken. Daarnaast zullen de zes smaken ook samen als proefdoosje aangeboden worden waar men uit 25 ml. buisjes de smaken van Utrecht kan proeven.

Albert de Rijk, eigenaar van ‘De Zes Vaatjes’, ontwikkelt al sinds de jaren `80 van de vorige eeuw diverse dranken gerelateerd aan Utrechtse begrippen of gebeurtenissen, zoals ‘De Baliekluiver’, ‘Het Fluwelen Handvat en ‘Een lekker Slokkie van ’t Jochie’. “We wilden iets nieuws toevoegen aan het assortiment, een lijn waar de kwaliteit van de smaken zoals altijd centraal staat, maar waar men ook op een lekkere en leuke manier feiten over Utrecht te weten komt” aldus Albert & Guillaume.

[Utrechtse Likorette Lijn 'Rondje Utrecht' uitgebracht]

De Utrechtse Likorette Lijn 'Rondje Utrecht'. (klik op de afbeelding voor een vergrootte weergave)

Waarom een Likorette? Het alcoholpercentage van een Likorette is minder dan 15%, in tegensteling tot een likeur, dat een alcoholpercentage boven 15% heeft. Hierdoor smaakt de Likorette minder sterk naar alcohol en is het minder zoet dan een likeur. Vooral wanneer de Likorettes gekoeld geserveerd wordt, komen de smaken nog beter tot hun recht.

“Wij zouden het leuk vinden als horecaondernemers met de Likorettes aan de slag gaan door bijvoorbeeld naast een Irish Coffee ook een ‘Utrechtse Koffie’ (koffie met één van de Likorettes van ‘Rondje Utrecht’) te serveren. Of door een Likorette in gerechten te verwerken of zelfs als combinatie aan te bieden, denk dan bijvoorbeeld aan gebak en desserts met een Likorette, maar ook per glas of verwerkt in heerlijke cocktails. Vanaf 24 oktober zijn de Likorettes o.a. te verkrijgen bij Slijterij/Proeflokaal De Zes Vaatjes.

Voor meer informatie, (particulier, horeca & retail) kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Guillaume Coret
info@fijn-proeverij.nl

Albert de Rijk
info@dezesvaatjes.nl


Deel: ' Utrechtse Likorette Lijn 'Rondje Utrecht' uitgebracht '
Lees ook