Nieuw Snor-boek: New York Kerstmis Bakboek


UTRECHT, 20171004 -- Kerstmis begint zo langzamerhand Sinterklaas te verdringen als het gaat om het familiefeest van de winter. Om helemaal in de kerststemming te komen is er nu dit boek: ‘New York Kerstmis Bakboek’. Met bakrecepten, foto’s en verhalen uit dé Kerst-hoofdstad ter wereld: New York. Voor de meest lekkere kerstkoekjes, afgewisseld met fantastische taartrecepten (want ja, er is meer dan cheesecake in New York!) en New Yorkse ontbijtrecepten. Het boek verschijnt 15 oktober bij Uitgeverij Snor.

Nieuw Snor-boek: New York Kerstmis BakboekSprookjesachtig
Steeds meer mensen gaan lekker los in december. Kerstboom optuigen, het hele huis versierd, overal gezellige kerstlichtjes, kaarsjes. Het boek ‘New York Kerstmis Bakboek’ speelt in op deze trend met bakrecepten uit New York, om al voor de kerst in de stemming te komen door alle heerlijke geuren in huis. New York verandert in november en december in een sfeervol paradijs vol lichtjes en sprookjesachtige etalages vol cadeaus en lekkernijen. Met dit boek vol prachtige sfeer- en receptfoto’s van Lisa Nieschlag en Julia Cawley breng je de New Yorkse kerst in huis. Niet voor niets is dit boek in Duitsland een daverend succes.

Weg zwijmelen
Lekker achterover met een glas wijn weg zwijmelen bij de mooie platen in dit boek, of met een schort om in de keuken aan de slag. Ook heel gezellig om samen met je kinderen te bakken. Last Christmas playlist aan en laat maar komen, die winter!

Over de makers
Lisa Nieschlag is werkzaam als ontwerpster en fotografe. Ze brengt haar tijd het liefst door met bakken, koken, stylen en fotograferen. Lars Wentrup is ontwerper en illustrator. Samen met Lisa is hij eigenaar van een communicatiedesignbureau in Münster.
Fotografe Julia Cawley heeft vijf jaar in New York gewoond, en woont en werkt momenteel in Hamburg. Julia en Lisa hebben samen de populaire blog Liz & Jewels waarvoor zij smaakvolle recepten bereiden en fotograferen. Ook geven zij internationale foodstyling- en fotografieworkshops.


Titelinformatie

Titel: New York Kerstmis Bakboek
Auteur: Lars Wentrup, Lisa Nieschlag
Vertaling: The Language Lab
Fotografie: Julia Cawley, Lisa Nieschlag
Illustraties: Lars Wentrup
Receptuur: Agnes Prus
Formaat: 241 x 184 mm
Bindwijze: Hardcover met goudfolie
Aantal pagina’s: 128
Prijs: €19,99
ISBN: 978-94-6314-037-9
Verschijnt: 15 oktober 2017


Deel: ' Nieuw Snor-boek New York Kerstmis Bakboek '
Lees ook