Bakery Initiatives BV winnaar 2016 in Bakkerij-adviesbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

ROTTERDAM, 20160201 -- Bakery Initiatives BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Bakkerij-adviesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Bakery Initiatives BV weet haar grote kennis op bakkerijtechnisch gebied uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Bakery Initiatives BV is een internationaal opererend onafhankelijk adviesbureau dat op maat totale turn-key projecten aanbiedt of delen daarvan. Dit voor zowel nieuw op te zetten bakkerijen, als bestaande bakkerijen die willen uitbreiden of geen winst maken. De onderneming onderscheidt zich door haar grote kennis van alle facetten van de bakkerijsector, die haar in staat stellen de klant op elk onderdeel van deskundig advies te voorzien. Het totaalassortiment van Bakery Initiatives omvat verder systeemintegratie waarbij zij samen met de klant kijkt welke oplossing – inclusief de aankoop van machines – het beste past. Tevens worden kant-en-klare productconcepten en bakkerijconcepten. Bakery Initiatives BV is opgericht in 2012, maar vindt haar oorsprong al in 1984. Het bedrijf is internationaal actief, met vestigingen in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bakery Initiatives BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Bakery Initiatives BV, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Totale ontzorging van de klant

De jury prijst vooral haar kennis, ervaring en dienstenpakket, waarmee zij een unieke positie inneemt in de bakkerijsector. Bakery Initiatives is als geen ander in staat haar klanten van begin tot het einde – het in bedrijf stellen en houden – te ontzorgen bij hun projecten. Dit doet zij met adviezen gebaseerd op de 5 P’s: Planning, Product, Plant, People en Procesmanagement. Succesvolle opvolging ervan moet leiden tot de zesde P: Profit. ‘Op elk van de vijf P’s is zij de absolute expert, maar zij werkt ook samen met specialisten van buiten. Haar succes is de kennis van het hele terrein en de kennis van de markt. Vandaar de succesvolle expansie naar de buitenlandse opdrachtgevers’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Als ingenieursbureau gestart is de onderneming uitgegroeid tot leidende total solution provider in de internationale Bakery Industry. ‘Een kleine wereldspeler met een unieke positie. Specialisten puur sang met ambitie en drive. Gewaardeerd door de markt en in staat nieuwe deuren te openen voor nieuwe geografische markten en diensten. Gedrevenheid, passie, innovatie, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Bakery Initiatives BV een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://bakery-initiatives.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' Bakery Initiatives BV winnaar 2016 in Bakkerij-adviesbranche '
Lees ook