KoekGroet: een wenskaart met peperkoek uit Den Bosch


EMBARGO TOT 2 JANUARI 2012 08:00 UUR

's-Hertogenbosch, 20120102 -- Vanaf 2 januari start Koekhuys Jan de Backer, de bakkers van de Echte Bossche Koek met een nieuwe activiteit: de website KoekGroet.nl. Via deze internetsite kan men een ansichtkaart of wenskaart versturen met een plak peperkoek (Echte Bossche Koek) erin. Binnen 24 uur na betaling valt de KoekGroet bij de ontvanger op de deurmat. Een ludieke manier om bij familie, vrienden of kennissen op de deurmat te vallen. Ieder kaartje gaat vergezeld van een twitterbericht of e-mail om de ontvanger te attenderen op de verrassing die binnenkort in zijn brievenbus komt.

Verschillende ansichtkaarten en wenskaarten
Er zijn een viertal rubrieken. Een rubriek met wensen zoals ‘Gefeliciteerd!’en ‘Beterschap! Een rubriek specifiek met koek, dus ‘Zullen we een bakkie doen?’ en ’Zullen we samen koekhappen?’ De rubriek diverse bevat een rood-wit-gele kaart met ‘Veul groete uit Oeteldonk!’. Een kaart voor Valentijn en een kaart ‘Zomaar!’ En een rubriek voor Bosschenaren en niet Bosschenaren met typische Bossche ansichtkaarten bijvoorbeeld een kaart met : ‘Méé hil veul groete uit Den Bosch!”.

Mailing voor bedrijven
Ook bedrijven kunnen klein- of grootschalig zo’n typische mailing aan relaties, gasten of klanten sturen. Bijvoorbeeld een uitnodiging voor een bezoek aan het bedrijf of showroom, een verblijf in een hotel, bezoek aan een evenement of een bedankje voor een goed contactgesprek. Talloze mogelijkheden zijn er om zo’n KoekGroet aan relaties te sturen of als mailing in te zetten in een campagne. En als men dat wenst dan wordt de KoekGroet afgestemd op een campagnebeeld of specifieke thematiek. De klant zorgt voor het artwork, Koekhuys Jan de Backer verzorgt de rest. Immers voor hen geldt: Alles is gesneden koek’.

Er is van alles mogelijk. En uiteraard wordt het doosje van de KoekGroet gevuld met een plak Èchte Bossche Koek die luchtdicht wordt verpakt. Deze traditionele Bossche Koek dankt zijn heerlijke smaak aan de Bossche honing en aan de eerlijke ingrediënten en de bijzondere kruidenmelange. Bezoek de website www.KoekGroet.nl want de Koekgroet past in elke brievenbus.


Deel: ' KoekGroet een wenskaart met peperkoek uit Den Bosch '
Lees ook