Petra’s Pintxosbar gaat Grou verrassen


Nieuwe pop-up lunch & borrelclub van start bij Norma Serveert

GROU, 20150511 -- Op zondagmiddag 17 mei om 13:00 uur opent Petra - en niet Norma - de deuren van het in Grou en omstreken veelgeprezen restaurant Norma Serveert. Dan gaat Petra Bernardus van start met haar Petra’s Pintxosbar, een unieke lunch & borrelclub waar Petra de hele zomer lang elk weekend haar gasten met de lekkerste pintxos en drankjes gaat verrassen.

[Foto met links Petra en rechts Norma in Petra's Pintxos Bar in Grou]

‘Pintxos komen oorspronkelijk uit Noord-Spanje’, vertelt Petra. ‘Als je daar rondreist vind je ze echt in alle bars en restaurants. Het zijn superlekkere borrelhapjes, veelal aan een stokje. Vandaar de naam pintxos, wat in het Baskisch stokje betekent. En pintxos zijn niet zomaar hapjes, het zijn stuk voor stuk kleine culinaire wondertjes waar je als kok heel veel creativiteit in kwijt kunt. Leek me geweldig om daar ook iets binnen Norma Serveert mee te gaan doen’. 

Toen Petra met haar plan bij Norma kwam, werden beide dames al gauw zo enthousiast dat ze er meer mee wilden doen dan alleen wat extra pintxos op de kaart van Norma Serveert. ‘Ja, en ineens ontstond toen het idee om er een pop-up lunch & borrelclub van te maken’, aldus Norma, eigenaar van Norma Serveert.

Vanaf volgend weekend is iedereen de hele zomer lang elke zaterdag en zondag tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom om Petra’s pintxos te komen proeven. En voor wie deze zondag naar de opening komt serveert Petra als welkomstaanbieding al haar pintxos voor slechts 1 euro per stuk. 

Fotobijschrift: Links Petra en rechts Norma in de Pintxos Bar te Grou
Klik op de foto voor download in hoge resolutie (6.397.124 bytes)Deel: ' Petra’s Pintxosbar gaat Grou verrassen '
Lees ook