Nieuw voedingssupplement voor honden: "Viva la dog!"


WEERT, 20151106 -- Onder de naam "Viva la dog!" brengt Astis, The Vitaly Company in Weert, een nieuw voedingssupplement voor honden op de markt. De laboratoria van ASTIS zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van producten voor het vitaliseren van mens en dier. Dankzij Viva la dog is het nu makkelijk een hond vitaal en sterk te houden.

Het product is gebaseerd op een jaren oud recept, dat in eerste instantie bedoeld was voor boerderijdieren. Na jaren van verdere productontwikkeling is nu Viva la dog geboren.

Viva la dog is een puur natuurlijk voedingsadditief, dat aanvult wat in hondenvoeding meestal ontbreekt. Alleen al hierdoor onderscheidt het zich van alle andere producten en voeders op de markt. Daarnaast geeft dit product ook nog een extra boost. Het is makkelijk te gebruiken, dagelijks een hoeveelheid Viva la dog over het voer dankzij het handige doseersysteem.

De kruiden-, fruit- en vruchtenextracten, waaronder appel-, bieten-, vlierbessenwijn, Salvia, Echinacea, calendula en urtica zorgen voor een ultiem vitaal effect op weerstand en conditie van een hond. Zo helpt Echinacea bijvoorbeeld bij het stimuleren van het immuunsysteem, waardoor infecties minder kans hebben en het bietenextract draagt bij aan een gezonde vacht, nagels en botten.

Mooi meegenomen is dat Viva la dog het voer smakelijker maakt en een positieve invloed heeft op de spijsvertering in de mondholte en maag. Van de naam 'Viva la dog!' mogen taalpuristen geen brood lusten, hun honden des te meer. Astis hoopt met deze Latijns, Frans, Engelse naam snel de Europese markt te kunnen veroveren.

Het product Viva la dog wordt verkocht op bol.com en is te vinden via deze link: https://www.bol.com/nl/p/viva-la-dog/9200000050431573/


Deel: ' Nieuw voedingssupplement voor honden "Viva la dog!" '
Lees ook