Gelita Italiaanse IJskoffie verovert de Nederlandse Horeca


HUIZEN, 20140213 -- Gelita Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, verovert nu ook de Nederlandse markt. Behalve dat Gelita volgens kenners de lekkerste ijskoffie is, is deze ook nog eens ‘gezond ‘ te noemen. Hij is gemaakt op basis van stevia. Stevia is een biologische zoetstof welke geen calorieën en koolhydraten bevat, daarbij is deze ijskoffie gluten- en kleurstofvrij.

De ijskoffie-mix wordt bereid met melk in een zogenaamde ‘granita’ dit is een type slush machine. Het fijne crush ijs zorgt voor een heerlijke, verfrissende beleving, vooral op warme dagen op het terras of strand.

Deze makkelijk en snel voor te bereiden ijskoffie zorgt dat de horeca ondernemer zijn handen vrij heeft tijdens de piekuren, de koffie hoeft dan alleen getapt te worden en kan evt. naar eigen creativiteit worden ‘opgepimpt’ met een toefje cacao of scheutje likeur (bijv. Amaretto, Baileys)

Een aantal gerenommeerde hotels en leisure parken hebben de Gelita IJskoffie inmiddels opgenomen in het aanbod. Ook veel strandpaviljoens zijn overtuigd van de kwaliteit van Gelita IJskoffie en zullen deze gaan serveren aanstaande zomer.

Gelita IJskoffie is geselecteerd voor de “Gouden Tavola” en zal gepresenteerd worden op de “Innovatie galerie“ op de Tavola België, deze gastronomiebeurs wordt gehouden van 16-18 Maart in Kortrijk. Verschillende strandpaviljoens zijn inmiddels ook enthousiast.


Deel: ' Gelita Italiaanse IJskoffie verovert de Nederlandse Horeca '
Lees ook