Internationaal Fotomodel Tanja Kok nieuw gezicht van PerTazza


BREUKELEN, 20150811 -- Sinds deze week is internationaal fotomodel Tanja Kok te zien als nieuw gezicht van PerTazza. PerTazza is exclusief leverancier van het Italiaanse koffiemerk Buscaglione en was langere tijd op zoek naar een visuele versterking van de merkidentiteit: klassiek, stijlvol en toegankelijk.

De eerste fotoshoot met Tanja werd gemaakt met het gerenommeerde "winning team": fotograaf Richard Monsieurs en visagiste Juliette Den Ouden. Het resultaat is inmiddels zichtbaar op www.pertazza.nl en wordt binnenkort uitgerold in diverse communicatie uitingen.

Tanja Kok won in 2012 de Dutch Model Award en in 2013 de Model Award for Cover of the Year Quote 500. Juliette den Ouden en Richard Monsieurs hebben diverse competities in hun vakgebied gewonnen waaronder recentelijk de prestigieuze Coiffure Award 2015.

“PerTazza heeft in Tanja de personificatie van haar merk gevonden. Alleen een mooi gezicht was onvoldoende. Om sophistication uit te stralen moet je dat ook zijn. Tanja heeft een klassieke allure en toegankelijkheid die doet denken aan stijliconen zoals Sophia Loren en Grace Kelly. Door haar internationale uitstraling is zij de perfecte brug tussen het Nederlandse PerTazza en het Italiaanse Buscaglione.”

Melanie van Kooten - Marketing & PR, PerTazza.


Over PerTazza:
Buscaglione bestaat al sinds 1899 en werd groot als leverancier aan het Vaticaan. Tegenwoordig drinkt u Buscaglione in de Cupola en in de betere horeca.
PerTazza brengt deze authentiek Italiaanse koffiebeleving naar kantoor voor een vaste prijs per kop, zonder investering vooraf. Alles is bij de prijs per kop inbegrepen om de optimale smaak in uw kopje te garanderen: koffiebonen, een hoogwaardig espresso-automaat, melk en onderhoud De speciale lijn Buscaglione Gold en Silver zorgt samen met de juiste espresso-automaat, op wetenschap gebaseerde barista-instellingen en regelmatig onderhoud voor een optimale Italiaanse espresso of cappuccino. 


Deel: ' Internationaal Fotomodel Tanja Kok nieuw gezicht van PerTazza '
Lees ook