Chocolate Company opent nieuw café op Amsterdam Centraal Station


AMSTERDAM, 20150703 -- Vanaf maandag 6 juli is Amsterdam Centraal Station een splinternieuw Chocolate Company Café rijker. Dit chocoladebedrijf stamt uit het begin van dit millennium en heeft haar chocoladefabriek in Kerkrade, waar alles ambachtelijk wordt bereid. De stoere chocolade van Chocolate Company is er, zoals zij het zelf omschrijven, in a zillion flavours en in de leukste producten.

[Chocolate Company opent nieuw café op Amsterdam Centraal Station] Chocolate Company is dan ook de uitvinder van de Hotchocspoon, chocolademelk op een lepel in meer dan 60 verrassende smaken.  Een ander leuk product is de Hotchocdip. Dit is een chocolade fondue in blik – 10 minuutjes au-bain-marie opwarmen en je hebt een verfblikje gevuld met chocolade. Bijvoorbeeld in de smaken Hot Chili Orange en Cookie Coconut.
[Chocolate Company chocolademelk]
Dit CHCO Café is geopend van 06:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds. Zij serveren hier naast chocolade, taartjes en sandwiches ook een goeie kop koffie, geschonken door de getrainde Chocolista’s – de chocolade barista’s.

Daarnaast hebben ze voor deze zomerse temperaturen een speciaal ontwikkelde ice-blended chocolademelk: de verfrissende ambachtelijke Coldchoc, bijvoorbeeld in de smaken Chili Orange en Raspberry.

[Chocolate Company fondue] Op maandag 6 juli om 10:00 uur ’s ochtends is de Grand Opening van dit nieuwe filiaal, gevierd met bubbels, ballonnen en heel veel chocolade. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Ga voor meer informatie naar http://www.chocolatecompany.nl
Deel: ' Chocolate Company opent nieuw café op Amsterdam Centraal Station '
Lees ook