Ambachtelijke broodjesketen Boerske breidt verder uit in Zaandam


Nieuw filiaal word geopend in Zaandam

ZAANDAM, 20110831 -- Boerske broodjes zijn nu al een begrip in de Hornbachfilialen over het hele land. Consumenten en bedrijven in de verre omtrek van de filialen weten immers precies wat ze kunnen verwachten: verse, ambachtelijk bereide producten voor een (h)eerlijke prijs . Het royale, goedgeprijsde aanbod is, in combinatie met een gezellige Hollandse ‘no-nonsense’ sfeer, de basis van een succesformule: Boerske breidt zich in hoog tempo uit en opent medio september haar eerste filiaal buiten Hornbach, aan de Damstraat 3-5 in het centrum van Zaandam.

Filiaal Boerske Zaandam is doordeweeks geopend van 09.00-22.00 uur en in het weekend tot 01.00 uur. Met een verse sappenbar, een buitenverkooppunt, 75 zitplaatsen, een privéruimte voor groepen en bedrijven en een bezorgservice is deze vestiging een echte aanvulling voor particuliere bezoekers en bedrijven in de regio.

Dat de producten zo vers van het platteland verwerkt worden is iets om trots op te zijn vindt Boerske. Zo heeft de keten bewust gekozen voor de naam ‘Boerske’, hebben de broodjes boerse bijnamen en straalt de inrichting van de vestigingen ambacht en gezelligheid uit. Met een grote open keuken, veel versproducten en qua inrichting veel hout, Hollandse accenten en een prachtige Zaanse afbeelding op de meterslange binnenmuur voelt de Zaanse bezoeker zich in dit nieuwe filiaal ongetwijfeld net zo welkom als aan moeders keukentafel!

Het Boerske assortiment biedt veel keus: er is rekening gehouden met de wensen van de klant. Deze kan namelijk de hele dag door terecht voor zowel grote als kleine trek: van een kop koffie met een croissant, heerlijk gezond belegd oerbrood met een glas vers geperst jus d’orange, tot en met een rijkelijk belegde Boerskeburger met Vlaamse frieten. Alles kan zowel ter plekke worden genuttigd als worden meegenomen of bezorgd. Ook is er de mogelijkheid om groepen in een privéruimte te bedienen. Dat kan varieren van een gezellige verjaardag tot en met een bedrijfsvergadering of -presentatie, waarvoor ook alle faciliteiten aanwezig zijn.

Een passie voor ambacht staat overigens geen vernieuwing in de weg: in alle filialen biedt Boerske haar klanten gratis gebruik van WIFI. Om het de zakelijke klant allemaal nog makkelijker te maken zal er naast het gebruikelijke faxen en bellen binnenkort ook een online bestelsysteem beschikbaar zijn. Bestellingen kunnen heel eenvoudig online worden ingegeven en op een gewenst tijdstip worden afgehaald of bezorgd.

Met 2 chefkoks als oprichters (en gecertificeerde koks in alle vestigingen) staat de kwaliteit van het assortiment bij Boerske in ieder geval voorop. “Of het nu gaat om het populaire Broodje TokTok (gebakken kipfilet op oerbrood), een broodje warme beenham, broodje gezond of wat specifiekers met braadworst, zuurkool en goudgebakken uien, wij maken het iedere dag vers” aldus initiatiefnemers Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie.

Voor de opening van Boerske in Zaandam staan speciale activiteiten en aanbiedingen gepland. Volg voor meer informatie de berichtgeving op www.boerske.nl, volg Boerske op Facebook/Twitter of meldt u aan op de nieuwsbrief via info@boerske.nl.

Boerske ‘boerse broodjes enzo’ is opgericht in 2009 door chefkoks Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie. Boerske bouwt met haar unieke concept met nu 9 filialen met landelijke dekking gepassioneerd verder aan de ambitie om als keten de consument ambachtelijk en verse producten aan te bieden tegen een lage prijs.


Deel: ' Ambachtelijke broodjesketen Boerske breidt verder uit in Zaandam '


Lees ook