Glutenvrije Kerstproducten nu aangeboden op Kamterra.com


LEIDSCHENDAM, 20111108 -- Glutenvrije Sinterklaas- en Kerstproducten worden nu aangeboden op de website van Kamterra Foods: www.kamterra.com. Deze producten omvatten glutenvrije speculaaskoekjes, verschillende chocolades en snoep om in de kerstsok te stoppen. Verder nog Britse kerstpuddingen, mince pies en nog véél meer, waaronder ook Adventskalenders met glutenvrije chocolade. Veel van deze producten zijn ook vrij van melk en andere allergenen.

Kamterra.com is een online winkel met een unieke selectie van glutenvrije producten voor mensen met Coeliakie.

Volgens de oprichtster, Kamilla Oribabor: "Het is voor veel mensen best moeilijk om glutenvrije Sinterklaas- en Kerstproducten te vinden, aangezien er maar weinig fabrikanten zijn die zich met deze specialistische producten bezig houden. Wij hebben voor onze klanten ons uiterste best gedaan om leuke glutenvrije Sinterklaas- en Kerstproducten uit verschillende landen te vinden en aan te bieden via onze webwinkel".

Zij voegt er verder nog aan toe: "Dit jaar hebben wij zelfs een speciale glutenvrije en melkvrije (lactose- en caseïnevrij) Adventskalender van het fantastische merk 'Moo Free' in het assortiment en nog veel meer andere traktaties en lekkernijen voor kinderen".


Deel: ' Glutenvrije Kerstproducten nu aangeboden op Kamterra.com '
Lees ook