Beef Jerky komt naar Nederland


ROTTERDAM, 20071005 -- Een oeroud en verantwoord tussendoortje met een bijzonder laag vetgehalte van 4 procent verovert de Nederlandse markt. De Beef Jerky, gedroogde en gekruide reepjes echte biefstuk, geproduceerd in Europa, wordt gentroduceerd in Nederland door Auri B.V. uit Rotterdam.

Drogen is de oudste manier om voedsel te conserveren en gedroogd vlees is de oudst bekende vorm van gedroogd voedsel. In Amerika, Australi, Hong Kong, Japan en Canada behoort Beef Jerky tot een dagelijkse snack, in Zuid Afrika is het product bekend onder de naam biltong. Een Europese producent van Beef Jerky, Kaubandus VGA in Estland, maakt deze lekkere snack voor de Europese en Amerikaanse markt onder de label Yummy Meats. Het vlees komt uit Brazili en wordt bereid volgens een authentiek Amerikaans recept. Het bedrijf heeft inmiddels het product succesvol weten te introduceren in Estland, Letland, Finland, Zwitserland, Bulgarije en enkele andere landen.

In Nederland wordt de Beef Jerky exclusief op de retail- en horecamarkt gebracht door Auri BV. Mila den Engelsman, directeur van Auri B.V. : "Beef Jerky is een unieke hartige snack, met een laag vetgehalte van slechts 4 procent, is rijk aan protene (52%) en vol van smaak. In Amerika behoort deze oeroude lekkernij tot een dagelijkse kost van jong en oud. In Nederland kennen we het nog helemaal niet. Gezien de eerste reacties bij de promoties verwachten we, dat dit lekkere en verantwoorde tussendoortje, ook hier de markt voor zich zal winnen."

De snack is verkrijgbaar in 5 smaken Original, Teriyaki, Cajun, Smoked and Classic. Binnenkort is Beef Jerky te vinden bij de Nederlandse supermarkten, tankstations, cafs en restaurants.


Meer informatie over het product kunt u vinden op www.beefjerkys.nl, de Nederlandse site voor Beef Jerkys.

Contactpersoon Auri B.V.
Mila den Engelsman
Tel./Fax 010 418 5578
Mob. 06 242 242 44
E-mail: info@beefjerkys.nl

Deel: ' Beef Jerky komt naar Nederland '
Lees ook