Zandbergen World’s Finest Meat winnaar 2016 Vlees en vleesproducten


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160630 -- Zandbergen WFM is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Vlees -en vleesproductenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een een zeer hoogwaardige organisatie, die in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.

Zandbergen World’s Finest Meat is een familiebedrijf pur sang, opgericht in 1973 en gevestigd in Zoeterwoude. Het is internationaal actief en heeft een zeer breed aanbod van verschillende soorten vlees en vleesproducten.

Begonnen als gewone slagerij, zag de de oprichter al snel kansen om te groeien. Hij legde persoonlijke contacten in Zuid-Amerika met lokale boeren omdat hij zag dat de kwaliteit van het vlees daar erg goed was. Eind jaren zeventig kwamen daarmee de eerste grote vleesstromen vanuit Zuid-Amerika op gang. Momenteel importeert Zandbergen vlees uit zes verschillende continenten. Het bedrijf groeit ieder jaar gestaag en mag zich verheugen op een zeer goede wereldwijde reputatie in het segment hogekwaliteits-vleesproducten.

Specialisme is kwaliteitsvlees
De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op Premium Quality vlees en vleesproducten. Een goed voorbeeld hiervan is het door Zandbergen geïntroduceerde label “The Frozen Butcher”. Een topsegment diepvriesproduct dat via exclusieve distributie (in Nederland door Albert Heijn en Sligro) wordt verkocht.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Zandbergen World’s Finest Meat een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Zandbergen, want men is continu bezig het product te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

‘Zandbergen World’s Finest Meat is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van kwaliteitsvlees. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. De terechte branchewinnaar’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.zandbergen.com  en www.frozenbutcher.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Zandbergen World’s Finest Meat winnaar 2016 Vlees en vleesproducten '
Lees ook