WTSS Holding neemt DIL Elektronika volledig over


Specialistisch Elektronika onderdelen bedrijf vernieuwd het nieuwe jaar in

ROTTERDAM, 20070102 -- Martin Schorel (WTSS Holding) neemt met ingang van 1 januari 2007 DIL Elektronika in Rotterdam over van Rudolf Hueck (Dil Beheer). Hij is al sinds 2004 directeur van de onderneming. Renate van de Paverd, managing director, neemt de dagelijkse leiding voor haar rekening.

DIL Elektronika BV is opgericht in november 1976 en biedt een volledig scala elektronica onderdelen voor zowel consument als industrie. Het assortiment bestrijkt onderdelen van weerstanden van een paar cent tot specialistische meters van duizenden euro's. DIL Elektronika heeft naast een `echte' winkel uiteraard ook een webshop. Op www.dil.nl kunnen klanten 24 uur per dag terecht voor on line informatie en bestellingen.

De aftredende oprichter en directeur, Rudolf Hueck: "Ruim 30 jaar geleden kreeg ik de kans om van mijn hobby (radiotechniek/elektronica) mijn werk te maken door een winkeltje te openen aan de Mijnsheerenlaan 108 in Rotterdam-Zuid. Met hulp van mijn echtgenote Dorien en diverse hobbyisten liep de zaak al snel als een trein. Niet lang daarna kwamen de eerste personeelsleden in dienst, waarvan er twee (Henk Klijnen en William Hogervorst) nog steeds bij DIL werken: al meer dan 25 jaar dus......
Enkele jaren later verhuisden wij naar de grotere bedrijfsruimte aan de Jan Ligthartstraat 59-61, waar DIL Elektronika nog steeds gevestigd is.
Met zijn allen hebben wij diverse stormen getrotseerd (zowel technische als economische). Op 1 januari 2007 geef ik met vertrouwen mijn zaak over aan Martin Schorel en Renate van de Paverd en wens hen behalve gezondheid ook een goede verdere economische ontwikkeling."

Martin Schorel (37 jaar) vertelt dat hij als ex-werknemer altijd al een zwak had voor DIL. Schorel: "Na een omzwerving kwam dit om mijn pad en heb ik niet getwijfeld om DIL verder uit te bouwen. Na de eerste paar jaar merken we al dat de nieuw ingeslagen weg z'n vruchten begint af te werpen. Onlangs hebben we ons 30-jarig bestaan gevierd en ook nog zo'n 100.000 folders verspreid, het grootste aantal in de geschiedenis van DIL"

Ook voor Renate van de Paverd (35 jaar) is dit een nieuwe uitdaging. Zij geeft aan dat zij door haar ervaring in de logistieke wereld met andere ogen naar DIL kijkt.


Deel: ' WTSS Holding neemt DIL Elektronika volledig over '
Lees ook