Frans leren met 7 iFrans apps voor iPhone, iPod touch, iPad


AMERSFOORT, 20100625 -- Voor wie binnenkort naar Frankrijk gaat en denkt om nog even zijn Frans op te halen, is er goed nieuws. Taleninstituut Interculture lanceert in één keer maar liefst 7 iFrans apps voor de iPhone, waarvan de iFrans woordtrainer (1.13 uur) tot 14 juli 2010 gratis is. "Wij geloven echt in de kracht van mobiel leren op iPhone en iPod touch. Deze apps hebben we getest met cursisten en het resultaat was verbluffend. Cursisten leren heel snel, omdat ze het gebruik heel plezierig vinden", aldus Cobien Heemskerk van Interculture.

De 7 apps - alle iFrans genaamd - zijn gebaseerd op de reeks taaltrainers Frans audio-cd's, die zijn omgezet naar iPhone applicaties.
"De potentie van mobiel leren komt fantastisch tot uiting op de iPhone, iPod touch en natuurlijk ook de iPad; je kunt lezen en luisteren en uitspreken tegelijk, op ieder moment".
De apps variëren van een drietal taaltrainer apps (woorden, werkwoorden en zinnetjes), drie Frans op reis taaltrainers (reizen, verblijven, uitgaan) en een telefoneren in het Frans taaltrainer (incl. getallentrainer). De 7 iFrans apps zijn verkrijgbaar in de App Store itunes.com/apps/intercultureHoe werkt de iFrans taaltrainer?
Deze taaltrainer is een afgeronde zelfstudiecursus om Frans te leren en te oefenen op ieder moment thuis of onderweg. Deze cursus is heel eenvoudig en leert je de meest voorkomende Franse woorden. Na deze cursus heb je je actieve woordenschat uitgebreid, je uitspraak verbeterd en minder moeite met Frans spreken en verstaan. Je hoeft deze taaltrainer app maar één keer te downloaden. Ook te gebruiken in de vliegtuigmodus. Geen internet verbinding nodig. Je hebt je iFrans cursus altijd bij je.

Simpel te gebruiken, de cursus start automatisch met tekst en geluid.
Eerst hoor je in het Nederlands de te vertalen tekst, dan is er een korte spreekpauze om zelf de Franse tekst uit te spreken, daarna hoor je de Franse vertaling.
Zo hoor je of je de juiste vertaling kende en ook of je deze op de juiste wijze uitsprak.

Je kunt luisteren, uitspreken en lezen tegelijk.
De teksten komen achter elkaar automatisch op je scherm.
Maar je kunt ook alleen luisteren, of alleen lezen (zet het geluid op stop en blader door de teksten).
Met handige basisgrammatica Frans
Zoekfunctie N>F en F>N met uitspraak door native speakers
Duidelijke inleiding met uitleg tekst en geluid

Oefenen op elk moment, wanneer je maar wilt met direct resultaat.
Deze iFrans taaltrainer is zeer geschikt om op ieder moment je Frans te oefenen.
Train tijdens reizen in de trein, in het vliegtuig, in de bus, tijdens fitness, klussen, tuinieren, wandelen, joggen, wachten, de hond uitlaten, in de rij staan, op het strand, aan de rand van een zwembad.
Benut je verloren momenten en voor je het weet, spreek je deze prachtige taal!

Ontwikkeld door experts.
Deze cursus is ontwikkeld door een team van native speaker docenten en tolken-vertalers Frans van taleninstituut Interculture. Gebaseerd op 15 jaar ervaring met het geven van intensieve cursussen Frans voor bedrijven, overheden en particulieren in Nederland. De inhoud van deze iFrans app is ontwikkeld als een mobiele variant van de succesvolle Interculture taaltrainers op audio-cd's.


Deel: ' Frans leren met 7 iFrans apps voor iPhone, iPod touch, iPad '
Lees ook