vertaalbureau l&l strategisch partner van hewlett packard

bunnik, 20060126 -- deze maand heeft hewlett packard al haar vertaalbureaus geëvalueerd. l&l languages & localization uit bunnik is hierbij uit de bus gekomen als strategisch partner voor de talen nederlands, maleis, thais en vietnamees.


regelmatig worden alle leveranciers van hp geëvalueerd om de wereldwijd opererende projectmanagers te helpen de beste leverancier te selecteren voor hun projecten. de bureaus worden o.a. beoordeeld op prijs, technische en dtp-kwaliteit, betrouwbaarheid, pro-actieve communicatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit, capaciteit en efficiëntie. na een weging worden de bureaus ingedeeld in de categorie strategisch, voorkeur, standaard of goedgekeurd (waarbij strategisch de hoogst mogelijke categorie is).

hewlett packard in aanvulling op het evaluatierapport van l&l: "We want to congratulate you to have achieved these statuses and thank you for your hard work in 2005. Besides that we look forward to continuing our cooperation with you in the next financial year!"

Directeur Bert Bourgonje van L&L is zeer verheugd over de status als strategisch partner van Hewlett Packard: "Bij L&L staat kwaliteit hoog in het vaandel. Niet alleen de kwaliteit van het eindproduct maar de kwaliteit van het hele proces. In veel gevallen zijn wij al ruim voor er daadwerkelijk vertaald wordt, actief bij het schrijven of redigeren van de brontekst. De interne procedures zijn vastgelegd in ons ISO-kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de organisatie. Het is prettig dat we nu zien dat de grote spelers zoals Hewlett Packard hier ook belang aan hechten. Dat L&L de hoogst haalbare score haalt, is een pluim op de hoed voor ons hele team!"

Over L&L Languages & Localization
L&L is een internationaal (ver)taalbureau met het hoofdkantoor in Nederland (Bunnik). Als een van de eerste ISO-gecertificeerde vertaalbureaus biedt zij organisaties de complete begeleiding bij het schrijven en vertalen van technische teksten en software in ruim 35 talen.
L&L besteedt doorlopend aandacht aan innovatie en kwaliteitsverbetering. Zo zijn haar klanten verzekerd van goede technische teksten en vertalingen volgens de laatste inzichten.
L&L werkt o.a. voor bedrijven als Furuno Electric, Unit 4 Agresso, Mammoet, Hewlett Packard, Euro RSCG 4D, Siemens, Sony, Trinicom, Asentus, SSA Global, IEX, Capgemini en grote automerken als Ford en Seat.
Voor meer informatie: www.landl.com.

Deel: ' Vertaalbureau L&L strategisch partner van Hewlett Packard '
Lees ook