dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Verbeter je bedrijfswagen met behulp van een imperiaal

Als ondernemer weet je als geen ander dat efficiëntie en functionaliteit belangrijk zijn voor het succes van je bedrijf. Of je nu materialen moet vervoeren naar bouwlocaties, leveringen moet doen of gewoonweg gereedschappen en apparatuur moet meenemen, je bedrijfswagen moet aan al je eisen voldoen. Een accessoire die nog weleens over het hoofd wordt gezien, maar dat bijdraagt aan de functionaliteit van je bedrijfswagen, is een imperiaal. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Waarom hiervoor kiezen?

Een imperiaal is niet zomaar een extraatje voor je bedrijfswagen; het is een handig hulpmiddel voor iedere ondernemer. Maar waarom zou je dit eigenlijk moeten overwegen?

Allereerst biedt het je de mogelijkheid om extra ladingen veilig en efficiënt te vervoeren, waardoor je laadvermogen aanzienlijk wordt vergroot. Het vermindert dan ook de rommel in de laadruimte: Door langere voorwerpen en materiaal op het dak van de bedrijfswagen te plaatsen, kun je de laadruimte in de achterkant van de bedrijfswagen efficiënt inrichten voor andere apparatuur en benodigdheden.

Daarnaast zorgt een imperiaal ervoor dat je verschillende soorten ladingen kunt vervoeren.  Of je nu grote en brede ladingen hebt of gewoon extra opslagruimte nodig hebt. Je creëert kostbare ruimte op het dak van je bedrijfswagen en je kunt goederen veilig transporteren. Denk bijvoorbeeld aan gereedschappen of bouwmateriaal. Kun je de bedrijfswagen ook privé gebruiken? Dan is het bijvoorbeeld ook ideaal als je gaat kamperen, aangezien je de kampeerspullen hiermee eenvoudig kunt vervoeren. Hierdoor is de bedrijfswagen nog veelzijdiger.

Ten slotte geeft het je bedrijfswagen een professionele uitstraling. Het straalt uit dat je goed voorbereid en georganiseerd bent, wat klanten vertrouwen kan geven in jouw diensten.

Diverse materialen

Klinkt dit goed? Dan is het goed om te weten dat je kunt kiezen uit 2 materialen: aluminium of roestvrij staal. Binnen deze materialen zijn er verschillende opties beschikbaar om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Als gewichtsbesparing een prioriteit voor je is, kies dan voor een variant die gemaakt is van aluminium. Deze zijn niet alleen lichtgewicht, maar ook duurzaam, wat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn perfect voor bedrijven die vaak onderweg zijn en waar elke kilogram telt. Er is een optie beschikbaar die geschikt is voor intensief gebruik, en er zijn ook exemplaren die ontworpen zijn voor zeer intensief gebruik. De ene variant is met een ingebouwde winddeflector, terwijl een andere dit niet heeft

Voor diegenen die zwaardere ladingen moeten dragen, is roestvrij staal een uitstekende keuze. Deze variant is volledig gelast en biedt maximale zijdelingse steun.

Populair