zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Winkelend publiek een wachtruimte bieden in coronatijd: dat doe je zo!

Zodra de winkels weer volledig open kunnen, blijft het natuurlijk voorlopig zo dat er maar een maximaal aantal klanten naar binnen mogen per winkel. Dit kan ertoe leiden dat er een wachtrij ontstaat voor de ingang van de winkel. Mensen houden nu eenmaal niet zo van wachten, dus het is wel fijn om dit zo comfortabel mogelijk voor hen te maken. Maar hoe kun je dit doen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Welke dit zijn? Dat lees je in dit artikel.

Een partytent

Een belangrijke maatregel rondom het coronavirus is de 1,5 meter afstand. Het is van belang dat we deze regel goed naleven, dus dit geldt ook voor winkels. In winkels moet het mogelijk zijn om op gepaste afstand van elkaar te blijven en om zo min mogelijk contactmomenten te hebben. Toch kan dit zo nu en dan best lastig zijn om als winkel te organiseren, want hoe zorg je ervoor dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar blijft? Zeker als je een kleine winkel hebt, kan dit een lastige kwestie zijn. En niet alleen in de winkel kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, ook buiten de winkel. Doordat er maar een beperkt publiek kan worden toegelaten in de winkel, is de kans groot dat er buiten voor de ingang een wachtrij ontstaat. Om ervoor te zorgen dat mensen op ieder moment 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden, is het een goed idee om een partytent in te zetten.

Een partytent geeft de mogelijkheid om mensen een comfortabele wachtruimte te bieden. Door een partytent voor jouw winkel te plaatsen, zorg je er dus voor dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Een partytent creëert namelijk een rustige, comfortabel plek waar mensen kunnen wachten voordat zij de winkel in mogen. Een partytent plaatsen voor jouw winkel heeft niet alleen als voordeel dat mensen afstand van elkaar kunnen houden, het is ook een voordeel dat mensen droog staan. Bij slechte weersomstandigheden is het namelijk allesbehalve fijn om buiten voor een winkel te moeten wachten. Je biedt op deze manier dus ook een goede service, want je doet er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jouw klanten. Een partytent kopen is dus zeker in deze tijden goed om te overwegen.

Wachttent

Naast een partytent is er nog een goede mogelijkheid om het publiek van jouw winkel op een gepaste afstand te laten wachten. Dit kun je namelijk doen met een wachttent voor je winkel. Met deze winkeltent bied je het publiek de mogelijkheid om even snel iets af te halen of om in de rij te gaan staan om de winkel naar binnen te mogen. Net als een partytent is een wachttent voor je winkel een manier om een meer comfortabele wachtruimte te creëren voor je publiek. Of dit nu is om een bestelling af te halen of om even de winkel in te gaan: het is een goede mogelijkheid.

Door als winkel gebruik te maken van een partytent of wachttent voor je winkel, zorg je ervoor dat het publiek dat bij jou winkelt op een veilige en comfortabele manier in de rij kan staan. Dit maakt het wachten in de rij voor deze winkeliers vast een stuk minder erg.

Populair